— SZOLGÁLTATÁSOK —

— Állapotfelmérés —

Ez lesz az első alkalmad nálunk. Anamnézissel, állapotfelméréssel, testösszetétel méréssel kezdünk. A mozgásszervi állapotfelmérés körülbelül 60-90 percet vesz igénybe. Alsóneműben/fürdőruhába/kisnadrágban, stb. történik, a teljes testen tapasztalható elváltozásokat vizsgáljuk testtartás analízis, illetve komplex funkcionális tesztek segítségével. Tájékoztatást adunk a kóros elváltozásokról, illetve átbeszéljük a problémák kialakulásának okait, a kezelési lehetőségeket, illetve a kezeléstől várható eredményeket. Ellátunk tanácsokkal az esetleges kisebb életmódbeli változtatásokkal kapcsolatban annak érdekében, hogy a meglévő testi elváltozások, betegségek a kezelést követően ne újuljanak ki. Az állapotfelmérésre kérjük, hozd el orvosi leleteid, amennyiben vannak.

— Privát óra —

Edző által tervezett és irányított edzés során, pontosabban, hatékonyabban, valamint kevesebb idő és energia ráfordítással, a sérülések kockázatának minimalizálásával érheted el kitűzött céljaitdat. Megtanítjuk a feladatok pontos végrehajtási módját a Te testi, fizikai állapotodnak megfelelően. Személyi edzés során folyamatos kontroll alatt végzed a gyakorlatokat, melyhez megfelelő motivációs szintet biztosítunk. Hosszútávú tervezés mellett, az aktuális állapotodat is figyelembe vesszük, annak megfelelően adaptáljuk az edzésterhelés mértékét, csökkentve ezzel a túlterhelés, megerőltetés, sérülés veszélyeit. Javasoljuk a privát edzést ha kezdő vagy újrakezdő vagy, ha eddig edzettél, de nem értél el eredményt, ha fogyni, erősödni vagy formásodni szeretnél. Különösen javasoljuk akkor is, ha valamilyen mozgásszervi problémád van, sportsérülést szenvedtél, rehabilitációra van szükséged, esetleg a rehabilitációs folyamat után térnél vissza edzeni.

— Páros edzés —

A páros edzés neked való, ha szeretnél egy személyre szabott edzésprogramot, de szívesen edzenél együtt más emberekkel, például családtaggal, baráttal, illetve ha egy edző társat keresel, akivel kölcsönösen tudjátok motiválni egymást. Edzéseitek energikusabbak lesznek, megtaláljátok benne a kihívásokat és garantáltan jól érzitek majd magatokat.

— Trió edzés —

3 fős edzésen is figyelembe vesszük egyéni kompetenciáidat és célodat miközben megoszthatod a mozgás nyújtotta örömöt akár a barátaiddal, családtagjaiddal, akár új barátságokat köthetsz. Javulni fog a mozgásod, kalóriát égetsz el, változik a test kompozíciód és nem utolsó sorban egy nagyszerű csapat tagja lehetsz.

— Csoportos óra —


Neked való a csoportos mozgás, ha inspirál, hogy nem egyedül mozogsz, ha keresed a kihívásokat, ha meg szeretnéd tapasztalni a közösség együttes energiáit, ha egy támogató közegre vágysz. Maximum 8 fős órákon a közösségi élményt és a szakmai figyelmet is megkapod.

Csoportos órákra itt tudsz jelentkezni: