— RÓLAM —

A Calisthenics Home Szilágyi Zsolt stúdiója Budapest II. kerületében, a Kuruclesi úton.

Várlak privát órákon, páros, trió edzéseken, ahol a legjobb minőségre törekszem szakmailag, szolgáltatásaim során, környezeti feltételek és sportszerek tekintetében is.

Sok éves tapasztalatomnak, folyamatos továbbképzéseimnek köszönhetően nagyon sok területen tudok segíteni a mozgás, életmód, fitness, egészségfejlesztés területén.


Mindannyian valamilyen egyéni céllal kezdünk el mozogni, életmódot váltani, ami sokszor nem is olyan egyszerű. 

Szeretnék segíteni, hogy mihamarabb elérhesd egyéni céljaid, én ebben foglak Téged támogatni.

Edzővel edzeni biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül; preventívebb és hatékonyabb fejlődést eredményez.

Biztosítom számodra a külső motivációt, a tanácsokat, a bátorítást és biztatást, melyek hatalmas lendületet adnak a rendszeres sportoláskor. Nemcsak segítik az edzéseidet, de hozzájárulnak, hogy minél hamarabb elérd a vágyott céljaidat, ami lehet akár állóképesség növelés, izomépítés, fogyókúra, életmódváltás, rehabilitáció vagy hogy minél hamarabb visszanyerd alakod a szülés után!

Minden embernek más edzésprogram a legmegfelelőbb. 

A kívánt cél és az adott fizikai állapot figyelembevételével állítom össze a személyre szabott edzéstervet, melyet az idő haladtával a fejlődésedhez igazítok. 

A sportolásodon túl az egész életedre is hatással lehetek: tanácsokat kaphatsz a tudatos, helyes életmód kialakításáról, az egészséges táplálkozásról, javaslatokat kaphatsz, hogy mit kellene változtatnod az életviteleddel kapcsolatban.